Премія MUZVAR AWARDS: 26 вересня — save the day!

 


26 вересня у Жовтневому палаці відбудеться друга церемонія вручення музичної премії МУЗВАР. Після перерви у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії на територію України, ми хочемо не просто підтримати, а й дати додатковий поштовх для розвитку нашій "молодій крові" шоубізнесу та подякувати за роботу вже знаним представникам креативної індустрії.


Переможці у всіх номінаціях традиційно отримають до статуетки пам'ятну брошку у вигляді візуального символу нашої премії - “Феніксу” від всесвітньо відомого митця.

Крім того, зі спеціального фонду на розвиток української музики переможці номінацій New Breath | "Найкращі нові імена поп-музики", New Wave | "Найкращі нові імена рок-музики", New Connect | "Найкращі нові імена альтернативи", New View | "Найкращі нові імена естради" отримають по 100 000 гривень. Фонд на реалізацію виключно творчих ініціатив (запис пісень, зйомки відеокліпів тощо) створено за підтримки генерального спонсора премії - ТМ COSMOLOT.

Хто стане номінантом у 14 номінаціях та хто вийде на сцену Жовтневого палацу зі спеціальними номерами — розповімо вже зовсім скоро. Однак критерії відбору учасників події залишаємо незмінними, а в кожній номінації традиційно візьмуть участь по п'ять претендентів на перемогу: чотирьох визначить оргкомітет премії, а п'ятого – читачі порталу “МУЗВАР”.

Нагадаємо, що переможцями першої премії MUZVAR AWARDS стали WELLBOY, Go_A, Ярмак, Тіна Кароль, Олександр Пономарьов, Krechet, “Самозванці” та інші

Коментарі

Популярні публікації