Лілія Ріпка отримала нагороду як краща телеведуча міжнародного каналу


На всеукраїнському благодійному заході під егідою ГО «Fenix Charity» Лілія Ріпка отримала нагороду «Краща телеведуча міжнародного каналу».

«Для мене честь отримати таку нагороду!» - промовила телеведуча Лілія Ріпка

На заході відбулося висвітлення найважливіших благодійних ініціатив та практик у всіх напрямках благодійності по всій країні, підтримка та визнання заслуг людей, готових до самопожертви та волонтерства, створення умов та популяризації ефективної та дієвої благодійної діяльності під час війни в Україні, нагородження за професійні здобутки. Відзнаками за свою благодійну та професійну діяльність були нагороджені громадські організації, волонтери, артисти, дизайнери, ведучі, представники бізнесу.

На гостей та меценатів очікувала велика концертна програма: KAMALIYA, Mila Nitich, Люся Кава, Віталій Борисюк, Андрій Кіше, VOLKANOV, Софія Єгорова, Марія та Софія Нерсесян, RAZO, Максим Бородін, Настя Балог, DJ Starkov.

ГО «FENIX CHARITY» об’єднала всіх заради допомоги центру «ЯМаріуполь». «ЯМаріуполь» — масштабний проєкт, де маріупольці працюють для маріупольців та надають всіляку допомогу тим, хто був змушений покинути рідні домівки. В центрах «ЯМаріуполь» надають гуманітарну, медичну, психологічну та юридичну допомогу, функціонує дитяча кімната та працює побутовий центр. Також регулярно проводяться розважальні заходи для дітей та дорослих - майстер-класи, екскурсії та свята.

«Благодійність — це невід'ємна частина нашого життя та наш обов'язок. Я завжди підтримую благодійні заходи. І залюбки долучилась як ведуча до ініціативи Fenix Charity на підтримку центрів ЯМаріуполь.Київ, — зазначила Лілія Ріпка — Не втомлюйтеся підтримувати благодійні проєкти та збори, постійно донатити. Надихайте своїм прикладом інших!».

Лілія Ріпка — телеведуча на каналі HD Fashion, модель та інфлюєнсерка, обличчя міжнародних та українських брендів одягу. Лілія амбасадорка BRANDFACE — розвивального проєкту для жінок, які можуть спробувати себе в різних амплуа.

Коментарі

Популярні публікації