СолоХа зробила фотосесію для молодшої доньки в стилі newborn



Українська співачка СолоХа місяць тому вдруге стала мамою. Радісною новиною зі своїми шанувальниками знаменитість відразу поділилася на своїй сторінці в Instagram. Де повідомила, що в неї народилася донечка.


Щоб зберегти неповторні миті та ніжну посмішку своєї доньки, співачка вирішила закар­бувати перший місяць її життя у світ­ли­нах в стилі ньюборн. Фотосесію робила подруга артистки — фотографиня Вікторія Суржко.


«Фотосесія новонародженої доньки — це не просто фото, а важлива подія та історія нашої родини. Батьки завжди хочуть зберегти найкращі моменти з життя своїх дітей на згадку. Тому я влаштувала фотосесію для своїх доньок — молодшої Євлалії та старшої Аріани» — поділилася щаслива матуся — «Фотосесія в стилі newborn для молодшої доньки — це такі ніжні та милі фото. Це найцінніше, що ви можете подарувати своїм діткам на майбутнє!»





Нещодавно також відбулось хрещення молодшої донечки. Подія пройшла в колі найближчих друзів родини. Зіркова мама зі своїм коханим обрали хрещених для доні серед близьких друзів.



«Нашій маленькій виповнився місяць. Ми її охрестили, тож відкриваємо нашу таємницю: у нашої доні подвійне ім’я Євлалія - Єва. Вибрали не дарма, адже вона народилась в день святої Євлалії. В нашій родині є давня традиція – називати дітей на честь святих» — розповідає СолоХа.

Шанувальники зірки дуже зраділи цій новині та у коментарях в інстаграм привітали артистку:

  • Божого благословіння і опіки. Нехай Ангел охоронець оберігає впродовж життя Вашу Євлалію-Євусічку
  • Хай росте здоровенька та щасливенька на радість ВАМ усім Мирного неба
  • Вітаю Вас!! Ангела охоронця маленькій красуні
  • Дорогенька моя, вітаю вас з хрещенням вашої донечки Євусі, нехай вона буде здоровою, хай бог її оберігає, і завжди за нею нехай буде ангел охоронець.
Невгамовна матуся Солоха, не тільки активно пропрацювала всю вагітність, а майже відразу після народження доньки почала займатися спортом та репетирувати. А днями дала концерт на Житомирщині та зняла новий кліп в дуеті. Очікуйте на прем’єру!



Фото: Вікторія Суржко

Коментарі

Популярні публікації