Як мистецтво допомагає під час війни: чотири картини відомої української художниці Ірини Третьяк за два дні зібрали на благодійних аукціонах 25500$

 Мистецтво під час війни ще важливіші, ніж за мирних часів: воно лікує та надихає, підтримує та дарує надію. А завдяки благодійним мистецьким аукціонам вдається зібрати колосальні суми для військових.

Відома українська художниця Ірина Третьяк постійно долучається до благодійних аукціонів, де її картини продають за рекордні суми. На початку листопада картина «Похорон путіна» була продана за 10000 $, а «Гаага» — за 5000 $. 

І от нещодавно був встановлений новий рекорд — чотири картини Ірини Третьяк за два дні зібрали на благодійних аукціонах на підтримку військових 25500 $. Три картини продані Дмитром Гордоном на потужному бізнес-форумі Invest Weekend і одна картина — під час благодійного аукціону «Пташки Перемоги» у Стрию. Всі вторговані кошти будуть спрямовані на закупівлю дронів для ЗСУ.

Ірина Третьяк 

«Для мене важливо, як митцю, бути корисною своїй країні під час війни та допомагати військовим. Моє мистецтво рятує життя! За останній місяць шість моїх картин було продано на суму 40500$ на благодійних аукціонах» — розповідає художниця Ірина Третьяк.





Фб Ірини Третьяк https://www.facebook.com/irolta

Ірина Третьяк - видатна українська художниця, що прославилася своїми витонченими та неповторними полотнами. Її творчість вражає своєю емоційністю та вмінням передати глибину душі через кольори та форми. Ірина Третьяк є прикладом українського мистецтва, що надихає та збагачує нашу культуру. 

Авторська об'ємна техніка, яка стала візитною карткою художниці, підкреслює унікальність і особливість її робіт, характерне бачення та великій потенціал та обдарованість художниці. Кожен, хто хоч раз бачив творчі роботи Ірини Третьяк, знає, що полотна залишають яскраві і незабутні враження.

Її картини є в 26 країнах світу, та в багатьох відомих колекціонерів, політиків, найдревнішої монаршої династії Габсбурґів, офісі президента та представляла Україну на Міжнародному Канському фестивалі в рамках українських днів культури. Ірина стала першим українським художником чиї картини були представлені у вигляді токенів NFT на популярному макетплейсі Rarible.

Нагороджена головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним почесним нагрудним знаком «За сприяння війську України».

Коментарі

Популярні публікації