Бренд "Sidletskyi" представив колекцію ThePowerOfLove в Англії.

 

 29 жовтня увага  модного світу Лондона була прикута до показів на London Fashion Day.

Володимир Сідлецький — молода надія майбутньої моди, засновник бренду «Sidletskyi», переможець та лауреат низки дизайнерських конкурсів, Резидент Berlin Fashion Week, Kyiv Fashion Week, Kharkiv Fashion Week, та інших модних подій. У його доробку колекції дитячого, жіночого та чоловічого одягу.

 Бренд Sidletskyi засновано на основі філософії етичного виробництва. Це одяг від класики до авангарду, який задовільняє потреби екологічно свідомих людей. Дизайнер переконаний, що Мода може існувати в мирі та гармонії з природою та демонструвати справжню любов до нашої планети.


 У Лондоні Володимир презентував колекцію The Power Of Love, якою намагався привернути увагу до проблеми знищення довкілля. Ця колекція є яскравим виразом загальної філософії нашого бренду, — зазначає дизайнер. — Тварини — це не іграшки. Їм потрібен наш голос. Ми повинні боротися за їхні права. Тож давайте запустимо силу любові — The Power Of Love — по всьому світу.





Ця колекція не лише вражає своїм стилем та технікою виконання а й несе глибокий сенс. Використання різних тканин та арт-елементів зображення тварин надає не лише естетичну цінність, але й підкреслює важливість етичної моди. Філософія кольору та обрана пісня створюють потужний зворотний зв'язок, доповнюючи концепцію колекції.

Sidletskyi це не лише модний одяг, а й важливий голос у напрямку етичної моди та боротьби за права тварин. Вражаюче, як дизайн може стати голосом для захисту довкілля та створювати усвідомленість.

А супроводжувала показ пісня Джона Ленона «Imagine»:

You may say I’m a dreamer,

But I’m not the only one

I hope some day you’ll join us

And the world will live as one

Дизайнер сподівається, що з кожним роком людей, які сповідують його філософію ставлення до довкілля, ставатиме дедалі більше.

Коментарі

  1. Мені дуже подобаються дизайни та кольори одягу. Вся колекція, безумовно, була чудовою.
    M

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні публікації