Андрія Кравченко бачили у Києва з оберемком троянд у компанії незнайомок

 Не встигли шанувальниці Андрія Кравченка оговталися від гарячого дуету свого улюбленця зі скандальною Славою Камінською, як артиста помітили в обіймах іншої жінки. Навіть більше - жінок. 


Артиста бачили у Києва з оберемком троянд у компанії  незнайомок. Як виявилося, Андрій знімав нове відео до нової пісні “Все буде добре”, яку презентує 15 грудня. Головними героїнями стали українки, яких артист зустрів у середмісті. 


“Я купив великий букет троянд, подзвонив другу, він режисер. Ми взяли камеру, і я просто пішов на вулицю дарувати квіти. Дуже закортіло зняти щирі емоції наших “лебідок”. Я переглянув кадри і зрозумів - вони ідеально “лягають” на пісню “Все буде добре”. Так народився кліп”, - йдеться у прес-релізі до пісні від Андрія Кравченка


Артист наголошує, що йому закортіло випутити цю пісню саме до різдвяно-новорічних свят, аби налаштувати українців на те, що зрештою все буде добре, а добро обов’язково переможе зло. 


“Головне - вірити. Завдяки нашим воїнам, волонтерам, підтримці світу наше життя триває і є велика надія, що обов’язково все буде добре. Народжуються діти, закохані знаходять один одного, військові дають відсіч росіянам-окупантам - це не може не мотивувати триматися за все, що маємо, і за саме життя. Про це моя пісня”,  - розповідає Андрій Кравченко


Щире лірик-відео варто переглянути тут: 


Посилання на платформи:
https://orcd.co/vse_bude_dobre



Коментарі

Популярні публікації