«Смайлик-кохайлик»: СолоХа презентувала новий кліп

Пісню «Смайлик-кохайлик» СолоХа записала, бувши вагітною своєю донькою Євлалією та присвятила всім українським родинам, які чекають на малюків або планують мати дітей.


 Співачка власним прикладом хоче надихнути українських жінок та показати, що не варто боятися народжувати під час війни — ми маємо поповнювати генофонд нашої нації, народжуючи сильних та волелюбних українців.
«Дівчата народжуйте українців нових — славних, вільних, щасливих, здорових. Бо гарної нації багато бути має!» — закликає СолоХа у своїй новій пісні — «Бути мамою — це щастя! Діти дають сили та мотивацію жити й творити». 
Ця пісня має стати справжньою одою народжуваності та надихати майбутніх матусь.
У зйомках кліпу на пісню «Смайлик-кохайлик» взяло участь подружжя Юлія Ігнатова та Сергій Постоленко, яких вже раніше можна було побачити у відеороботах артистки. Це лірична та окриляюча історія кохання та материнства. Після зйомок у кліпі «Чого хоче жінка», який став для пари доленосним, Юлія завагітніла та народила. І от ми знову бачимо щасливих батьків у новому кліпі СолоХи


А в ролі немовляти знялася двомісячна донька співачки Євлалія-Єва.


А ще героєм кліпу став новий тортик з однойменною назвою «Смайлик-кохайлик» від кондитерів БКК, який символізує радість та щастя від народження дитини. У планах — дарувати цей смаколик всім породіллям у пологових будинках при виписці. Цей торт був створений у колаборації співачки та торгової марки БКК. Фірмову коробку прикрашає фото усміхненої СолоХи.


Співачка вразить глядачів неординарними та різноманітними образами, які вона підготувала спеціально для цього кліпу в тандемі з молодою стилісткою Єлизаветою Коноваловою. Імідж СолоХи в кліпі контрастний та епатуючий — від світлого образу «Діви Марії» до яскравих луків в перуках. Артистка цим демонструє, що жінка може бути абсолютно різною в своїх проявах, але при цьому бути мамою. 









 СолоХа дивує і новим форматом пісні: наприкінці радісної та позитивної композиції є речитатив з важливим та серйозним сенсом.

Дивитись кліп на Youtube: 



Інстаграм СолоХа https://www.instagram.com/soloha_official/

Коментарі

Популярні публікації