Втретє українські дизайнери представлять колекції в Будапешті

 

У рамках Ініціативи “Support Ukrainian Fashion” від Ukrainian Fashion Week


Команда Ukrainian Fashion Week оголошує про продовження співпраці з Budapest Central European Fashion Week

Цього сезону в Будапешті свої колекціі FW24-25 представлять українські fashion бренди GASANOVA, SIDLETSKIY та TONiA.



Покази українських брендів відбудуться 27 січня. 

GASANOVA представить колекцію, натхненням якої послугували спеції, а саме чорний перець. Бренд SIDLETSKIY дебютує з індивідуальним показом, у якому представить мінімалістичну колекцію з складними конструктивними деталями.

TONiA уперше представить колекцію на BCEFW у спільному показі з іншими молодими европейскими брендами.



«Кожного дня системна робота будь-якого українського бренду знаходиться під загрозою. Тому кожен наш день роботи – це виклик. Але ми працюємо і намагаємось зробити так, аби гідно представляти нашу країну в світі та поширювати цінність всього made in Ukraine. 


Ми неймовірно вдячні Ukrainian Fashion Week за те, що у нас є можливість не тільки створювати колекції, а також представляти їх у  Європі на таких чудових умовах. Завдяки підтримці UFW та його колег в інших країнах, ми плануємо підкорити якомога більше європейців і показати, що made in Ukraine - це не лише про бренди, які створені в Україні, а ще й про бренди, які розвиваються, масштабуються, міцніють.  Що «Зроблено в Україні» - завжди про якість, щирість та відповідальне ставлення як до продукту, так і до клієнта», – Ельвіра Дамірова, засновниця та креативна директорка бренду GASANOVA.



Нагадаємо, восени чотири українські fashion бренди: GUDU, GASANOVA, DARJA DONEZZ, SIDLETSKIY представили колекції SS24 у форматах показів та презентацій у рамках співпраці UFW X BCEFW.

Коментарі

Популярні публікації