СолоХа презентує чуттєву пісню спогадів про свого тата


І тільки спогади про тебе…

Не просто очі, погляд, стан

Не просто усмішка до неба

А й ті слова, що ти казав.

СолоХа 


СолоХа презентує нову чуттєву відеороботу на ліричну пісню-присвяту «Тато»

Зворушливу пісню «Тато» співачка присвячує памʼяті свого татуся, який декілька років тому пішов з життя. Втрата батька — це велика рана, яка залишила глибокий слід на серці СолоХи. Ця пісня — це ода памʼяті про нього, про його щиру батьківську любов та підтримку, про важливість сімейних цінностей та силу родинного зв’язку.


«Для тата — я завжди маленька доня. І щастя просто більшого не знала, коли тримав ти мене у долонях. До неба підкидав, а я літала» — тепло згадує у  пісні артистка про своє щасливе дитинство. 



Композиція «Тато» розчулить кожного: занурить у спогади про свого батька та поверне у безтурботні часи дитинства. Пісня розповідає про почуття доньки, яка згадує свого тата з дитячих часів та несе в серці теплі спогади, пов’язані з ним все життя. Ми завжди залишаємося дітьми для наших батьків, скільки б нам не було років. 

СолоХа: «Світ без тебе — це суцільна порожнеча»

«Тато» — зворушлива пісня-присвята від СолоХи. Батько назавжди живий в її пам’яті. Ця пісня буде підтримкою для всіх українців, які втратили батька, але він назавжди залишиться у серці та спогадах. Для тих, хто на відстані і не може зараз обійняти рідних. 


«Сподіваюсь, що цей сингл вам відгукнеться та торкнеться струн вашої душі.  Нехай моя пісня зігріє серце кожного українця, який сумує за своїм татусем. Я присвячую цю пісню своєму батьку та родинним цінностям. Дбайте про своїх близьких, приділяйте їм більше уваги та цінуйте час, проведений разом» — розповідає СолоХа










Коментарі

Популярні публікації