Діджиталізація: видання КЗ КОР "Вишгородський історико-культурний заповідник" можна читати на сайту у форматі інтерактивної книги.

 Наразі дуже важливо створювати інтерактивні музейні простори, впроваджувати архівні бібліотечні та музейні послуги онлайн.

Створювати широкий спектр активностей наживо та онлайн, в тому числі для маломобільних (інклюзивних) категорій населення, впроваджувати  імерсивні технології.              

Впровадження  цифровізації та діджиталізації сприятиме збільшенню кількості споживачів культурного продукту завдяки використанню нових форм та підходів, зокрема осучаснення музейних просторів. Потрібно запроваджувати  нові форми експозицій задля ефективної презентації експонатів,  колекцій (покази, інсталяції, інтерактивні, віртуальні, гібридні та живі виставки) для українських і закордонних споживачів, підвищувати виставкові стандарти.

Одним із таких кроків є цифровізація видань ВІКЗ. Відтепер видання КЗ КОР "Вишгородський історико-культурний заповідник" можна читати на сайту у форматі інтерактивної книги. 

📚 Діджиталізований  розділ "Бібліотека ВІКЗ" нашого сайту: https://vikz.org.ua/biblioteka_vikz.html .

👨‍💻 Слідкуйте за оновленнями на сайті: https://vikz.org.ua/ .

#диджиталізація #Вишгород #книга #Київщина #культура #Україна

Коментарі

Популярні публікації