Гурт SVOYA презентує пісню-подяку захисникам України

 Гурт SVOYA  презентує трек “Дякую тобі, герою”, присвячений щоденній жертві заради України 

Найщиріший проект в українському музичному просторі SVOYA music був заснований в серпні 2020 року. Це проект молодої співачки та бандуристки Марічки Боднар

Ідея створення власного проекту була однією з найбільших мрій співачки, адже творити своє, те, що прагне душа, як вона промовляє, відчуває і любить, - стало основним завданням проекту.

Сьогодні SVOYA  презентують пісню-подяку захисникам України. 

“Дякую тобі, герою”  - надзвичайно важлива для музикантів і для всіх українців робота. Це пісня-подяка нашим героям за їх щоденну жертву заради України, заради кожного з нас. В основі пісні уривок з твору Тараса Григоровича «Кавказ», який символічно показує силу українців. Попри всі хвилі у суспільстві, єдиною непробивного стіною залишаються ті, хто на передовій щодня боронять нашу державу, ті, хто ні на хвилину не дозволяють собі опускати руки та розслаблятись, ті, які від початку, так і до тепер тримаються - наші герої.

“Цією композицією хочу нагадати українцям та світові, що ми завдячуємо героям нашу можливість бути вільними і жити на своїй рідній землі!”, - говорить Марічка Боднар.

2022 рік для гурту SVOYA music став водночас непростим, але і надзвичайно важливим. Музиканти активно створюють нову музику, співпрацюють з українськими поетами та письменниками. Найбільш знаковою колаборацією стала співпраця гурту з тернопільською письменницею Любою Бурак, псевдонім якої Дзвінка Торохтушко, а саме - пісня “Молитва” на слова письменниці, присвячена усім захисникам України. Згодом музиканти створили духовно-патріотичну програму “Молитва”, з якою активно подорожують Україною.



У лютому 2023 команда гурту SVOYA music випустила перший студійний альбом “Молитва нескорених”. В березні 2023 року гурт SVOYA musc переміг у Всеукраїнському конкурсі “Ше.Пісня” в номінації “Гурти”. Музиканти активно виступають, дали понад 50 благодійних концертів на підтримку ЗСУ, а також на підтримку діток з особливими потребами.

У репертуарі гурту авторські пісні, сучасні обробки українських пісень, а також пісні на християнську тематику. “Віримо, що наша музика потрібна світові, адже пісні, які залишають слід, торкаються душі, просто необхідні, адже в цьому полягає і сама суть мистецтва, яке промовляє, навчає, торкає”, - говорять музиканти. 

В майбутньому на 2024 рік команда планує випустити 2 альбоми “Ти зі мною” та “Ти чарівна”.

Трек на музичних платформах:

https://orcd.co/dyakuyu_tobi_heroyu




Коментарі

Популярні публікації