Прем'єра синглу “Несамовиті” від Єгора Андрюшина: історія волі, цілеспрямованості та непокірності



Єгор Андрюшин, відомий своєю талановитою роботою в галузі візажу та мейкапу, випускає свою дебютну музичну роботу - сингл "Несамовиті".

Ця пісня, написана Єгором ще 10 років тому, відображає його особисті переживання та протест проти булінгу, якому він піддавався у школі. “Несамовиті” - це не лише пісня, це позив до прийняття, самоприйняття та віри в себе.


“Тенденція - це ви. Вам потрібно щоб вам було комфортно. Тільки тоді образ буде прийнятий суспільством, у вас будуть бачити впевненість. Навіть якщо світ проти тебе, ти зможеш, ти сильна, ти неймовірна і знай головне ти є людина”, - наголошує Єгор в рядках своєї пісні.

Єгор, який вже мав досвід перед камерою, вперше вирішив подати свої почуття та думки у формі музики. З командою він вирішив розкрити себе у новому жанрі, показавши свою артистичну багатогранність та енергію, що притаманна саме йому.


"Несамовиті" - це пісня про сміливість та свободу. Вона відображає особистий розвиток та внутрішню силу Єгора, який переживав труднощі в дитинстві, але зміг піднятися над ними та стати успішним. Відеоролик, зрежисований Джигіріс Валерією, демонструє різноманіття та унікальність, підкреслюючи енергію треку та повідомлення, яке він несе.

“Концепція відеокліпу пронизана темами прийняття та унікальності, сміливості та свободи. Пісня “Несамовиті” збуджує у мене теплі почуття, які я намагалась втілити через різноманітні образи та зміни кольорів, щоб передати цей відчутний політ та простір. Моя мета - розкрити різні аспекти Єгора, втілені в різних образах та комбінаціях, створивши відеокліп, який відображає його багатогранність і виражає сутність пісні”, - поділилась Валерія Джигіріс.

“Несамовиті” - це символом свободи, самоприйняття та впевненості у власних силах. Цей трек створений для тих, хто можливо не вірить у себе та після треку точно ніколи не здається перед випробуваннями.


Слухайте "Несамовиті" вже зараз на всіх музичних платформах


Дивіться на YouTube





Коментарі

Популярні публікації