Charity Party “Об'єднані мрією”: українські дизайнери та Артисти українського Євробачення об'єдналися у творчі колаборації заради допомоги нашим захисникам

 18 лютого у столичному клубі Pepper’s Club відбулося Charity Party “Об'єднані мрією” (United By Dream), яке було організовано ГО “Об'єднані заради нас”. Це культурний проєкт, який  спрямований на розвиток української культури у світовому культурному просторі.


На події українські зірки всесвітньо відомого пісенного конкурсу Євробачення об’єдналися у незвичайні творчі колаборації із відомими українськими дизайнерами одягу та аксесуарів, творчими колективами, вищими навчальними закладами та моделями.

На всіх присутніх очікували яскраві виступи фіналістів нацвідбору на Євробачення-2024 та учасників попередніх років. Свою музичну творчість подарували Ingret, Anka, Krylata, Nahaba, Yagody, Sowa. Спеціальні гості Daniela Shaposhnikova, студія спортивного танцю “Ніка”.








Ведучим заходу став співак, автор пісень, учасник телевізійних музичних шоу, ведучий Dima Libra.
Захід мав шляхетну мету. На події було проведено благодійний аукціон, 100% коштів з якого будуть передані нашим воїнам, зокрема радіотехнічним військам України. Бо саме на них покладене завдання завчасно попередити про повітряний напад, вони є головним джерелом інформації про повітряну обстановку над Україною та навколо неї.
Зведений підрозділ 1088 у складі радіотехнічного батальйону (в/ч А2109) веде радіотехнічну розвідку повітряного, наземного та морського простору, розпізнавання виявлених цілей і сповіщення про них військ протиповітряної оборони країни.
Підрозділ самостійно або в складі частини виконує бойові завдання, веде повітряну розвідку противника, здобуває радіолокаційну інформацію, видає цілевказівки зенітно-ракетним підрозділам. Хлопці збирають кошти на двигун транспорту для виконання бойових завдань.



Лоти для аукціону: прапор від наших захисників із зведеного підрозділу 1088 прямо з фронту, з підписами хлопців; ляльки-мотанки від української майстрині Катерини, що стають справжнім оберегом для свого господаря; прикраса від бренду Мосяжна Майстерня, яка виробляє прикраси, стилістично спрямовані для ознайомлення із традиційним мистецтвом Гуцульщини; картина від студентів КНУКІМ під керівництвом Наталії Лопухової, яка була створена на очах всіх присутніх із зображенням всіх артистів концерту; унікальні парфуми від Наталії Ясної; кепка ручної роботи від бренду Milky для Українки. Загалом було зібрано 25 000 гривень, які будуть передані на потреби наших захисників.
На події була проведена лотерея серед всіх присутніх, призи для якої надали: подарунковий набір від компанії Віна світу та шоколад від Choco Alen; подарунковий сертифікат від ресторану Lovin hut Kiev на смачну вечерю на двох; картина “Шлях” від відомої української художниці Анни Чурюкіної.
Свої колекції на подіумі представили відомі українські дизайнери одягу та аксесуарів.
Український бренд одягу Maryna Stadnik. Бренд орієнтується тільки на преміум якість, працює із натуральним шовком. Засновниця Бренду - Марина Стадник. Бренд одягу Maryna Stadnik - як продовження особистості. Він для сміливих, відкритих і щирих жінок. Він про розкіш і комфорт, яку можуть дозволити собі впевнені у собі. Бренд про якість і про сенси. Про бажання бути собою. Про бажання бути різною, бути справжньою і не погоджуватися на менше. Бренд про вміння оточувати себе гарними речами.



Український бренд IYA. Художниця Ія Скоромна заснувала бренд одягу ручного розпису IYA 2018 року. Білі футболки, джинсові куртки та худі служать мисткині як полотно. Чаруючі та енергетично наповнені витвори розвивають тему спогадів та бажань, і завжди знаходять свого власника (-цю). Роботи дизайнерки побували на показах у більш ніж 5 країнах. Це ексклюзивні речі , кожна річ малюється вручну. Художниця вважає, що одяг - це холст, найближчий до тіла та душі людини.



Бренд Tkachenko Jewelry від унікальної майстрині з Бахмуту Ткаченко Маргарити. Етно-прикраси та сучасні версії виробів з чеського та японського бісеру.



Бренд Mosiazhna Maisternia. Мосяжна Майстерня виготовляє вироби стилістично спрямовані для ознайомлення із традиційним мистецтвом Гуцульщини. Етно прикраси авторської ручної роботи, що підкреслюють вашу індивідуальність.



Бренд Mino Dumonti - жіночий бренд верхнього одягу. Вишукані пальта та тренчі з італійської тканини. Одяг від Mino Dumonti - це завжди дуже по-особливому. Дарує відчуття неповторності та уваги до кожної деталі, що можливе лише за ідеально виконаної роботи. Кожен рядок, комір, лацкан, пояс - витвір мистецтва і довгої кропіткої роботи майстрів.



Бренд Pani Vishivanochka. Бренд займається виготовленням і продажем вишиванок. Має більше 100 моделей. Вдягаючи нашу вишиванку, ви носите оберіг, що має силу нашої країни. Бренд має також дитячу колекцію.
Бренд прикрас з натурального каміння Mavka, якому немає аналогів в Україні. Дизайнер Ірина є власницею бренду та створює неймовірні колекції прикрас, володіє різними техніками збирання та принципами створення колекцій. Кожна прикраса ручної роботи та з особистим дотиком майстрині. Це неймовірно стильні прикраси. Шикарні сети браслетів з натурального каміння, чокери, кольє, набори, сережки тощо. Ретельно підібрані матеріали та каміння, сучасний дизайн, креативність та дизайнерські ідеї роблять прикраси Mavka унікальними та неперевершеними. Особливе місце у колекціях займають патріотичні прикраси.



Бренд Milky для Українки. Це ексклюзивні кепки ручної роботи від першого в Україні дизайнера бейсболок. Девіз бренду “Ми сильні та стильні!” Мета бренду - щоб Україна стала ще однією столицею світової моди. Бренд став першим, хто представив аудиторії кепку-перуку, кепку-вінок, кепку-намисто та кепку-хустку, які до нас не робив ще ніхто.
Kamilla Klynsky - це перший в Україні дизайнер бейсболок, що отримав нагороду “Дизайнер Року” за версією журналу “Touch”, Лауреат премії CosmoLady Awards-2023.
Бренд аксесуарів KalinaArt від дизайнерки Іри Краснокутської. Це прикраси, брошки, сережки дивної краси. Зроблено майстринею з любов'ю. Дизайнерка вже має декілька авторських робіт та свій стиль вишивки, за яким впізнають її роботи.



Бренд Alma Crystals - це український бренд прикраси з натурального каміння. Alma в перекладі з іспанської “душа”. У кожного каменя є душа, яка передає свій сенс. Ці прикраси надихають, виконують бажання та оберігають своїх власників
Alma Crystals - про внутрішню гармонію із собою! Прикраси мають чарівну можливість наповнитись сенсами та спогадами для людини. Прикраси від Alma наповнені природною енергією, яка здатна змінювати ваші думки та життя. Всі прикраси ручної роботи, ретельно підбираються індивідуально під людину.

Жіночий бренд одягу SHE від дизайнерки Evgeniya Shevchenko, яка вважає, що сучасна жінка така різна, яка не має обмежувати себе рамками і давати більше варіантів для самовираження.

Бренд одягу Season. Бренд працює за актуальним принципом – усвідомлена мода або sustainable fashion.Краса, стриманість, елегантність і доступна ціна стали основним принципом роботи Season – затребуваною концепцією, близькою більшості мешканок мегаполісу, які щодня прагнуть комфорту і зручності. Одяг Season затребуваний не тільки в Україні, а й у європейських країнах, серед людей, які вміють вибирати товари у співвідношенні ціна/якість.
На подіум разом із зірками українського Євробачення в цей вечір вийшли моделі відомих українських модельних шкіл.
Інклюзивна модельна школа “НовіМИ” під керівництвом Ольги Акимової. Інклюзивна Модельна Школа "НовіМИ" - це простір для людей з інвалідністю та без Інвалідності, які разом навчаються та поруч рухаються вперед! Разом із практичними навичками моделінгу проєкт дає учасникам найголовніше – можливість жити активним наповненим життям без кордонів, тому що кордони існують тільки у нас в голові.


Модельна школа IModels - модельний курс самовдосконалення. Школа створена для того, щоб ви могли отримати необхідні для харизматичної людини якості. Ви станете впевненіше, артистичніше, ваша постава буде стрункою, а хода граційною. Це кращі педагоги, професійна зйомка та багато додаткових можливостей для тих, хто бачить себе на подіумі.
Vannmodels - материнська модельна агенція, яка має модельну школу високого рівня, найкращих моделей і потужні контракти по всьому світу.


Партнери заходу:
Моршинська. Моршинська вода є джерельною водою — однією із найцінніших серед природних вод. Вона самотужки прокладає собі шлях на поверхню землі і б’є природними джерелами на території курортної зони у букових лісах.
Hotel Complex Tourist Kyiv. Готель Турист - однин з кращих бізнес-готелів столиці. Готельний комплекс Турист пропонує своїм гостям комфортабельні номери, а також весь спектр послуг, необхідних, як у діловій поїздці, так і під час туристичного візиту.
Loving Hut Kyiv, який був створений веганами з метою, щоб усі істоти могли жити у світі, любові та гармонії одна з одною та з планетою. Ресторани Loving Hut відкриваються по всьому світу веганами, які проти війни, за мир в усьому світі .Це запрошення до вишуканої кухні, виготовленої з корисних веганських інгредієнтів, що пропонує доступну відправну точку для тих, хто робить шляхетний перехід на рослинну їжу.
Торговий дім «Вина Свiту» - це прямі поставки вин і міцних напоїв з усього світу. Вже 16 років на ринку України та має більше 100 крамниць по всій Україні.Дві дегустаційні кімнати у Києві, а також у інших містах України, де пізнаємо нове. Сьогодні, як ніколи, хочеться об'єднуватися. Об'єднуємось та підтримуємо один одного! Торговий дім «Вина Світу» - гарний настрій завжди поруч з тобою.
Choco Alen - цукерки від компанії Vegan - найсмачніший шоколад ручної роботи. У виробництві цукерок використовуються тільки високоякісні інгредієнти та натуральні продукти . Цукерки Веган - справжній витвір кондитерського мистецтва
Київський національний університет культури і мистецтв (КНУКіМ) - заклад вищої освіти IV рівня акредитації. Сторінки життя університету насичені бурхливими подіями, видатними постатями, значимість здобутків яких надихає нинішнє і прийдешні покоління на високі досягнення. Університет має потужний творчий і науковий потенціал.
Американська хімчистка - працює на українському ринку з 1994 року, надаючи послуги по хімчистці, ремонту одягу і ремонту взуття. За довгий час роботи хімчистка почистила мільйони речей клієнтів. Одна з головних переваг — це співробітники компанії, справжні майстри-професіонали з великим стажем і досвідом роботи.
Щиро дякуємо “Академії макіяжу та зачісок Світлани Медведєвої”, яка вже понад 12 років здійснює мрії прекрасних дівчат, які хочуть навчитися та працювати у сфері краси. Школа випускає найкращих стилістів та візажистів. Програма курсу дозволяє готувати майстрів різних категорій, що дає змогу охоплювати майже весь сегмент в б'юті сфері.
Автор декорацій вечора - заслужений художник Наталья Лопухова
Дякуємо за гостинність найкращому клубу Києва - Pepper’s Club

Щиро дякуємо за співпрацю міжнародній івент-агенції "Hello Event". Свято на будь-який смак!

Інформаційні партнери:
Генеральний інформаційний партнер - DJ FM
Агенція Happy Star - фото та відеозйомка найкращих подій
Канал Fashion TV - світ модної країни, актуально про модні світові події
Сайт Києва 44.ua - головні новини і події міста
Всеукраїнський портал CULT cult.org.ua – будь в курсі важливих новин!
Всеукраїнський модний онлайн журнал VTrendi vtrendi.top – Будь в тренді!
BLUR - Незалежне українське медіа. Мода. Інновації. Стиль нового життя.

Коментарі

Популярні публікації