“Танцюй”: співачка MELESHKO випускає новий сингл та EP альбом “Ти така не одна” про свободу самовираження

 Українська співачка, пісні якої знаходяться в ротації більше 100 радіостанцій країни, авторка пісень, виконавиця в жанрах інді, поп, фанк, солістка ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України, Маргарита Мелешко, відома під псевдонімом MELESHKO,  презентувала новий альбом та сингл з нього.

Альбом Ти така не одна” являє собою 5 різножанрових пісень + bonus трек, що втілені у піснях важливі на знайомі кожній жінці історії. Це автобіографічний альбом. 



Трек “Танцюй” увішов до нового EP артистки.  “Танцюй” - електронний поп-сингл в стилі танцювальної, повільної латини. 


Головний меседж треку, як і всього альбому загалом: подобатися усім неможливо і не потрібно. Якщо хтось, навіть кумир ламає під себе, то варто йти далі, обирати себе та того, хто прийматиме твою самобутність. Сингл про танець тіла, коли вже нічого втрачати, заклик відпустити себе, скинути рамки чужих очікувань.  “Танцюй” про свободу самовираження, яку кожен визначає самостійно.


Авторка EP MELESHKO – проста українська жінка, з недосконалостями, комплексами, така, як та, яку ти зустрічаєш в метро, черзі в магазині, чи за сусіднім робочим столом, саме це робить пісні щирими та справжніми. 


В альбомі “Ти така не одна” порушуються незручні теми жіночого досвіду, про які мало говорять або соромляться говорити. У такий спосіб, EP допомагає жінці бути почутою, побаченою та зрозумілою суспільством. Завдання та мета альбому полягає в тому, щоб якнайбільше жінок почули, усвідомили та зрозуміли: у своїх труднощах, сумнівах та комплексах – вони не самотні. Це спосіб показати, що ми здатні на все, бо є одна в одної. 


Над аранжуванням пісень працювали різні саунд-продюсери спільно зі співачкою та музичним продюсером проекту Ярославом Джусь. Кожна пісня відрізняється стилістично, жанрово, але всі вони об’єднані чуттєвим вокалом MELESHKO.


Слухайте на всіх платформах

https://promo.bestmusic.com.ua/fanlink/5703/


Дивіться на YouTube



 


Коментарі

Популярні публікації