Стільки нових ідей: прем’єра пісні СолоХи «Даремно»

 

25 квітня відбулася прем’єра нового кліпу СолоХи — «Даремно». Співачка здивувала прихильників кардинальною зміною образу та музичного напряму. З цієї пісні артистка розпочинає новий музичний період — сучасної ритмічної та танцювальної музики.

«Піснею “Даремно” я розпочинаю певний музичний період мого життя — еру стильної та модної СолоХи. Якщо раніше образ СолоХи був створений продюсером Володимиром Бебешко відповідно до того часу, то зараз я сама вже вирішую якою мені бути. Я бачу себе дорослою, більш освіченою, сучасною та прогресивною. Ви побачите мене зовсім інакшою — від зовнішності до стилю музики», — ділиться артистка.

В основі сюжету історія кохання: колись він приховував свої почуття до неї, граючи роль холодного та зухвалого, а вона марно розкривалася йому та вірила у взаємне кохання. Цей біль надовго затримується в її серці, але тепер у неї все добре, кохання минуло, адже на все є свій час.

«Піснею "Даремно" я хочу розповісти про стосунки, які давно завершилися, але хлопець намагається їх відновити. Головний сенс пісні полягає в тому, що розбитий келих важко склеїти. Цінуйте те, що маєте та не робіть помилок, із-за яких потім пошкодуєте, коли всі спроби повернути кохання будуть даремними», — розповідає СолоХа.

Роль головної героїні в кліпі зіграла Лілія Олійник. Акторка, яку можна побачити доволі часто в останніх відеороботах СолоХи. Лілія так само змінила імідж в цій роботі на сучасну епатажну жінку. Вона зіграла роль тіні, яка весь час переслідує співачку. Наприкінці, Лілія передає артистці ключ від дверей, які ведуть в новий музичний світ.

СолоХу та Лілію Олійник пов'язують не тільки професійні стосунки, але й дружні та духовні. Лілія розвинена та дуже глибока особистість. Для СолоХи вона як мама — завжди її підтримує і вірить в неї. Її присутність як музи на знімальному майданчику надихає артистку.

СолоХа продемонструвала яскраві образи у новій відеороботі. У кліпі співачка предстала у стильних та неординарних образах, які вона підготувала у тандемі з молодою стилісткою Єлизаветою Коноваловою.

Автор тексту та музики — Богдан Слутий. Це молодий та талановитий автор, який тільки нещодавно зʼявився на музичному просторі, але вже встиг попрацювати з відомими українськими артистами.

СолоХу з Богданом повʼязує цікава історія знайомства. Саме в той період, коли співачка з командою була в пошуках нового музичного напрямку у своїй творчості, на одному з концертів до неї звернувся Богдан Слутий. Він презентував флешку з демоверсіями пісень, серед яких СолоХа й обрала пісню "Даремно".

Так і почалася співпраця та початок нового етапу у творчості артистки.


Коментарі

Популярні публікації