Український бренд ELEN OST презентує свою нову весняну колекцію

 Днями Олена Стельникович, почесна експертка премії Kids Gravity, отримала відзнаку “Міжнародний fashion-дизайнер ексклюзивного одягу”. Олена створює вишуканий та елегантний одяг для жінок під власним брендом ELEN OST. Вона завжди мріяла створювати сукні, в яких жінка зможе почуватися королевою.

Сукні бренду Elen Ost – це не просто речі, а щось особливе та магічне! Дизайнерка в кожну річ вкладає частину себе, чарівну енергію, яка зцілює та надихає кожну власницю речей бренду.

«Завдяки моєму бренду ELEN OST я допомагаю розкрити жіночність, сексуальність, той жіночий шарм, який дано кожній жінці від народження. У моїх сукнях жінки можуть відчути себе коханими та бажаними, красивими та ніжними. Мої сукні допомагають розкриватися та проявляється, бути завжди на висоті та любити себе цілком і повністю! У цьому і є мій особливий секрет та посилання мого бренду» — ділиться дизайнерка та засновниця бренду Олена Стельникович.

Нова весняна колекція від Elen Ost — це передусім легкість та яскравість кольорів. Це про любов до себе! Ідея засновниці бренду — занурити жінок у справжню казку, де панує світло, гармонія, та цвітіння. Адже саме це так зараз всім нам потрібно.




 Жіноча енергія — це уособлення весни. Саме тому одяг має підсилювати цю енергію, надавати жінці легкого та святкового настрою. У весняній колекції використані чисті, яскраві кольори, які надають настрій, легкість, у поєднанні з натуральними тканинами преміальної якості. 

«Одягаючи весняну колекцію від Elen Ost кожна жінка відчуває себе яскравою королевою, вільною весняною пташкою. Життя якої розквітає, сповнене енергії та любові. В цьому одязі присутня така легкість і енергія, що хочеться літати. Elen Ost — це перш за все — комфорт для тіла в поєднанні із задоволенням для очей», — розповідає засновниця бренду Олена Стельникович.

www.elenost.com.ua

Інстаграм @elen__ost


Коментарі

Популярні публікації