Український бренд MORANDI представив колекцію весна-літо 2024 .



Днями у затишному бутік-готелі «Воздвиженський» український бренд MORANDI зібрав фешн-спільноту, друзів та кліентів, щоб презентувати свою нову преміальну колекцію весна-літо 2024. 


Відкрила показ топ-модель Дарія Швець у міді сукні оригінального крою молочного кольору.
До колекції увійшли: класичні тренчі, брючні костюми з жилетом та брюками палаццо, сукні довжини міді, жакети, комбінезони та сукні в стилі сафарі. Основою колекції став натуральний льон - екологічний матеріал, що відрізняється своєю довговічністю та комфортом. 
Елегантності та романтизму виробам надають гудзики із натуральної мушлі, бахрома та квіти ручної роботи. Основними кольорами колекції стали темно-синій, бежевий, коричневий, а також охра та оливкові кольори. 











Креативний директор та стиліст Крістіна Білоус доповнила образи моделей вуалями, прозорим шовком, сіткою та прикрасами. Для цього показу були спеціально створені ботфорти з сітки. Колекція була представлена у форматі весняного капсульного гардеробу, де кожена клієнтка знайде лук для будь-якого випадку – від повсякденного образу до вечірнього виходу. 



 Закривала показ відома модель Тетяна Брик у чорному корсеті та напівпрозорій максі шовковій спідниці із глибоким розрізом. 
 Фінальним акордом показу стала поява власниці та дизайнера бренду Алли Коваленко разом із топ моделями Тетяною Брик та Дарією Швець





















Серед поцінувачів бренду на заході були помічені Євгенія Власова, Ілона Гвоздьова, Анна Малиновська, Євгенія Тимошенко, Ірина Татаренко, Наталія Лук'янець, Світлана Кравченко, Євген Єрьомін, Яніс Степаненко, Міра Марчук.




Гості отримали приємні подарунки від @morandi_brand. Вечір доповнився неперевершеними смаколиками та напоями. Концепцію флористичного оформлення події створило квіткове бюро LeeLoo. 
 Над показом працювала професійна команда: організація показу Крістіна Білоус, catwalk зафільмував Володимир Босак, відомий своїми роботами на Ukrainian Fashion Week, а також на тижнях моди у Парижі та Мілані. Макіяжи та зачіски забезпечувала Анастасія Міско, асистент Анастасія Богодухова. Бутік-готель «Воздвиженський» створив ідеальну атмосферу для показу бренду @morandi_brand Алли Коваленко.
 Придбати нову колекцію можна через сторінку в інстаграм: Instagram: @morandi_brand morandi0696@gmail.com 
Creative direction & style: @_whitem_ 
Copyright: Anna Konstantynovaі

Коментарі

Популярні публікації